• header
  • Prismlab rawuh ing Central (Zhengzhou) International Dental Exhibition & National Denture Home Development and Management Forum, lan entuk akeh!

    Prismlab rawuh ing Central (Zhengzhou) Inter...

    Bubar, Prismlab China Ltd. (sabanjuré diarani Prismlab) melu ing Pameran Gigi Internasional Tengah (Zhengzhou) sing dianakaké ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Zhengzhou saka 15 nganti 17 September kanthi model unggulan-Rapid400 seri ...
    Waca liyane
  • Pendanaan babak Prismlab C 200 yuta yuan kanggo nyepetake upgrade industrialisasi percetakan 3D

    Prismlab C babak pembiayaan 200 yuta yuan ...

    --------Bubar iki, panyedhiya solusi aplikasi digital cetak 3D terkemuka ing China - prismlab China Ltd. (sabanjuré diarani "prismlab") ngumumake yen wis ngrampungake pendanaan babak C 200 juta ...
    Waca liyane
  • Sugeng Prismlab amarga dipilih minangka klompok kaping papat saka perusahaan "Little Giants" khusus, khusus lan anyar ing Shanghai!

    Sugeng Prismlab sampun kepilih...

    Tanggal 8 Agustus, Komisi Ekonomi lan Teknologi Informasi Perbandaran Shanghai ngetokake "Pengumuman ing Dhaptar Batch Papat saka Specialized, Specialized lan New" Little Giants "ing Shanghai lan Dhaptar Kelompok Pertama Specialized, Specialized lan N. ..
    Waca liyane
  • prismlab dipilih dadi kumpulan pertama skenario aplikasi khas manufaktur aditif dening Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi!

    prismlab dipilih dadi batch pertama t...

    Tanggal 2 Agustus, Divisi Pertama Industri Peralatan (Divisi Manufaktur Cerdas) Kamentrian Perindustrian lan Teknologi Informasi Republik Rakyat China Prismlab "Surat saka Kantor Umum Kementerian Perindustrian lan Informasi Te...
    Waca liyane
  • Aktif njelajah transformasi berorientasi layanan lan nambah efek inovatif saka printing 3D-Komisi Ekonomi lan Informasi Kotamadya, Komisi Ekonomi Songjiang lan Komite Promosi...

    Aktif njelajah transformasi berorientasi layanan...

    Supaya luwih ngerti pengalaman, laku lan pangembangan inovatif saka Enterprises Manufaktur mentas ngumumaké layanan-oriented, ing afternoon 7 Agustus, He Yong, Direktur, Zhang Li, Shen Lin, Wakil Direktur saka Productive Service Departme...
    Waca liyane
  • Sugeng ing penghargaan sertifikat registrasi piranti medis nasional kanggo diafragma dental prismlab!

    Sugeng tanggap warsa atas penghargaan nasional...

    Sawise mriksa syarat teknis perusahaan, macem-macem inspeksi piranti, atusan evaluasi sistem lan ulasan ing situs, Changzhou Ono Medical Devices Co., Ltd., perusahaan gabungan saka grup polyson prismlab Shanghai, kanthi resmi entuk registrati ...
    Waca liyane
  • Prismlab nggawe tampilan sing sampurna ing pameran online Dina digital sabanjure

    Prismlab nggawe tampilan sing sampurna ing formnext...

    Diatur dening Messe Frankfurt, perusahaan pameran Jerman, formnext minangka pameran manufaktur aditif internasional lan produksi cerdas industri generasi sabanjure.Saben taun, pameran saka kabeh ndonya nampilake macem-macem desain lan ...
    Waca liyane